Ongediertebestrijding voor Bedrijven

Ongediertebestrijding start bij een doeltreffend preventieplan. Vooral bij bedrijven en instellingen kunnen activiteiten vaak ernstig verstoord worden door ongedierte. Bovendien zijn sommige bedrijven onderworpen aan strikte controles, die ook de manier waarop er aan ongediertepreventie wordt gedaan, evalueren. SPOT assisteert ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken om ongedierte geen kans te geven in hun gebouwen en op hun terreinen.
Ongediertebestrijding voor Bedrijven
+ 2.200 tevreden klanten
Wij spreken NL FR EN DE

Onze diensten

SPOT assisteert ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken om ongedierte geen kans te geven in hun gebouwen en op hun terreinen.

Voeding

SPOT helpt bedrijven in de voedingsketen van riek tot vork.

Onderhoud

Gebouwenbeheer, kantoren en logistiek

Instellingen

Lokale overheden, zorg-, onderwijs- en andere instellingen

DSC 71911

Kleinschaligheid is onze troef

Een dienstverlening kan uiteraard maar zo kwalitatief zijn als de persoon die ze levert. Neem dus zeker een kijkje naar de gezichten achter SPOT.

Samenwerking

We hechten veel belang aan de persoonlijke band met u. Efficiënte ongediertepreventie komt immers pas tot stand in een vlotte samenwerking.

Lokaal

In tegenstelling tot grote bedrijven, werkt SPOT met een kleine overhead. Bovendien liggen onze ambities lokaal. Hierdoor staan we garant voor een competitief tarief en een snelle en doeltreffende service.

1 aanspreekpunt

Of uw vraag nu commercieel, operationeel of administratief van aard is, SPOT, dat is de eenvoud van één contactpersoon. Altijd op de hoogte.

Integrated Pest Management

SPOT werkt volgens de principes van Integrated Pest Management. IPM is een proces om ongedierteproblemen op te lossen, waarbij risico’s voor mens en omgeving zo laag mogelijk worden gehouden. Doortastende preventie en detectie van ongedierte komen hierbij steevast vóór curatieve bestrijding.

Voedselveiligheid

Controles van auditorganisaties zoals FAVV, BRC, IFS? Met een preventieplan van SPOT slapen preventieadviseurs en kwaliteitsverantwoordelijken op twee oren. Bovendien kunnen we uw bedrijfsactiviteiten ondersteunen met kwaliteitsinspecties.

Online-rapportage

Met de online-rapportage van SPOT kan u aantonen dat de ongediertepreventie in uw bedrijf helemaal op punt staat. Ons rapportagedossier past zich aan de eisen en normen van verschillende auditors aan en het is toegankelijk op computer en smartphone.

Kwaliteit

Opleiding adviseur houtverduurzaming

Geregistreerd gebruiker biociden bij FOD volkgsgezondheid

Lid van de Belgian Pest Managment Association

Wat onze klanten zeggen